Malmö
Your city Malmö? YesChoose another city
Book the game
ENarrow_drop_down
SV
Lorentz
30 Nov 2018
Went 5 friends to Russian Mafia Escape. Impressive designs of the puzzles, making them satisfying to solve!
Jonas
17 Nov 2018
Väldigt välutförda gåtor och bra miljö, gjorde det hela spännande! Trevlig ägare, rekommenderar! Extra kul eftersom vi lyckades komma ut
Maria
25 Oct 2018
Som jag har längtat! Äntligen fick vi barnvakt och jag fick ta med mig maken till ett escaperoom, något som jag länge har velat göra. Varken jag eller maken hade en aning om vi gav oss in i. Väl på plats fick vi reda på att Maffiarummet var mycket svårt och att det dessutom var extra svårt att klara på bara två. Fick ytterst få instruktioner innan spelet började, men vi var taggade till max. Superhäftigt! Och vi lyckades rymma! :-) Efter vårt besök på questroom har vi inte kunnat sluta prata om vad vi gjorde där inne i rummet och vad vi kunde ha gjort annorlunda. Adrenalinet fortsatte att pumpade hos mig hela kvällen. Det här var definitivt min grej och jag tar gärna med mig maken och knäcker det andra rummet också. Tusen tack för en superspännande timme!
Ida
15 Sep 2018
Även om vi inte riktigt lyckades klura oss igenom uppdraget var det oerhört roligt! Kan verkligen rekommendera quest rooms i Malmö; roligt, klurigt och väldigt trevlig personal:)
Mahmoud
10 Aug 2018
Extremt rolig sak att göra tillsammans med vänner eller familj. Det började inte bra när man stod pressade i ett litet rum (tidsmaskinen) och hör i högtalaren att man borde läsa instruktionerna som finns på väggen.... Men efter det var det full fart på alla deltagare. efter endast 5 minuter hade vi lyckats vända upp och ner på rummet för att få fram så många ledtrådar som möjligt.
Martin
19 Jul 2018
En riktigt rolig aktivitet för den som gillar en utmaning. Vi spelade ett spel som gick ut på att fly från den ryska maffian. Vi var vara två personer och lyckades inte lösa gåta men spelet var riktigt underhållande. Gåtan var väl genomtänkt och det krävs att man är fokuserad. Lycka till!!